Curs COMPETENTE ANTREPRENORIALE

INFORMATII  PENTRU  INSCRIEREA  LA  COMPETENTE ANTREPRENORIALE:

 ACEST CERTIFICAT POATE FI AL TAU !

PERIOADA DE DESFASURARE: 1 – 2 martie 2018.

Termen limita pentru primirea inscrierilor:  28 FEBRUARIE 2018 (in limita locurilor ramase libere).

Inscrierile se fac in ordinea primirii formularelor de inscriere. Numarul locurilor disponibile in grupa este limitat si in cazul ocuparii acestora, inscrierile se pot sista chiar inaintea expirarii termenului limita !

INSCRIE-TE ACUM!

Locatia: SIBIU, sediul DOCTUS, str. Marasti nr. 1A.
La solicitarea unui grup organizat cursul poate fi personalizat in functie de solicitarile grupului si se poate desfasura in orice locatie din tara.

Pentru a solicita o oferta personalizata va asteptam sa ne scrieti un email la adresa secretariat@doctus.ro

Cum ma inscriu ?

 Foarte simplu, rapid si comod !

1. FORMULAR DE INSCRIERE completat on line
2. Carte de identitate (copie)
3. Certificat de nastere (copie)
4. Diploma sau adeverinta studii medii (copie).

FORMULAR DE INSCRIERE

Toate actele personale se trimit pe adresa de e-mail:  secretariat@doctus.ro

Investitia: ACUM 500 lei.

Taxa cuprinde: desfasurarea cursului;  suportul de curs; fisele de lucru; consultanta acordata de catre specialistii nostri; examenul de absolvire si certificare; certificatul de absolvire ANC. NU exista alte costuri!

Cum achit taxa de participare ?

  • prin depunere in contul bancar DOCTUS deschis la Banca Transilvania SIBIU: RO89 BTRL 0330 1202 E231 10XX. 

 

INFORMATII  DESPRE  CURS:

Institutul Doctus organizeaza pentru participanti cursuri de dezvoltare a COMPETENTELOR ANTREPRENORIALE.
Cursul este acreditat ANC, iar certificatele obtinute sunt valabile in toate tarile Uniunii Europene.

Cursul se incheie cu un examen in urma caruia se vor elibera certificatul de absolvire si suplimentul descriptiv, recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

FORMULAR DE INSCRIERE

Cui se adreseaza acest curs?

Tuturor celor care doresc sa identifice oportunitati pentru activitati personale, profesionale si/sau de afaceri, incluzand o paleta a problematicii, care sa arate contextul in care oamenii traiesc si lucreaza, cum ar fi o buna cunoastere a mersului economiei, a oportunitatilor si provocarilor cu care se confrunta o organizatie.

Care sunt beneficiile cursului ?

  • Obtinerea certificatului acreditat de COMPETENTE ANTREPRENORIALE recunoscut international
  • In principiu Competentele Antreprenoriale se refera la capacitatea unei persoane de a pune ideile in practica. Astfel se deschid noi perspective si oportunitati, fiind capabili sa le fructificam si avand baza de pornire pentru aprofundarea unor insusiri si informatii pentru domeniile de interes ale fiecaruia dintre noi.
  • Antreprenoriatul presupune termeni de baza privind organizarea, coordonarea si conducerea unei societati, strategia de marketing si comunicare, identificarea oportunitatilor si factorilor de risc, utilizarea eficienta a resurselor umane, financiare si materiale.
  • Realizarea unui business case de succes
  • Un nou mod de abordare a competentelor antreprenoriale, care presupune dezvoltarea spiritului de initiativa, atitudinea creatoare, motivatia si perseverenta in satisfacerea nevoilor pietii
  • Cursul este intensiv, interactiv, cu un pronuntat caracter practic, prin prezentarea celor mai recente modificari legislative in domeniu si procedee tehnice, impreuna cu aplicarea lor in cadrul organizatiei
  • Specialistii nostri ofera consultanta pe aspectele particulare, concrete, legate de specificul solicitarilor.

Ce competente voi dobandi la finalul cursului de Competente Antreprenoriale?

1. Creativitate si inovatie
2. Managementul schimbarii
3. Managementul proiectelor
4. Managementul riscului
5. Managementul performantei

 Examenul de certificare:

Examenul final constă din 2 probe: o probă teoretică, scrisa (teste grilă) și o probă practică, orala (din tematica cursului).

Comisia de examinare este formată din reprezentanți din partea ANC și DOCTUS, iar certificatele obtinute insotite de suplimentul descriptiv se elibereaza de catre Institutul DOCTUS.

Pana in prezent, datorită profesionalismului trainerilor DOCTUS dar si a seriozitatii cursantilor nostri, ne mandrim cu o promovabilitate de 100 %.

FORMULAR DE INSCRIERE

 ACEST CERTIFICAT POATE FI AL TAU !

 Certificatul de absolvire insotit de suplimentul descriptiv pentru Formator, eliberat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.

Termeni si conditii

Factura se va incheia pe persoana fizica sau pe persoana juridica in functie de optiunea de plata.
Exista 2 posibilitati de achitare: Formularul de inscriere, completat on line, va fi insotit de urmatoarele documente : Aceste acte se vor trimite pe e-mail la secretariat@doctus.ro.
In cazul neprezentarii la curs sau a intreruperii frecventarii acestuia din motive imputabile cursantului, suma achitata nu se restituie. In cazul in care din cauze obiective cursul/trainingul nu se poate desfasura, Institutul Doctus se obliga sa va restituie suma incasata. Continutul acestor precizari, consideram ca reprezinta expresia de vointa a partilor si tine loc de contract.

Cursuri postuniversitare: Manager Proiect, Expert accesare fonduri europene, Evaluator Proiecte, Expert achizitii publice, Auditor intern, Formator, Mediator scolar, Evaluator in sistemul formarii profesionale. Cursurile acreditate ANC, pentru care participarea la examen cu comisie desemnata de ANC este conditionata de studiile universitare finalizate, pot fi frecventate si de persoanele care nu indeplinesc aceasta conditie, dar la finalul cursului acestea vor primi diploma de participare la curs din partea Institutului Doctus.