EXPERT ACHIZITII PUBLICE

 NOUA LEGISLATIE IN DOMENIUL ACHIZITIILOR PUBLICE!!!

INFORMATII  PENTRU  INSCRIERE  LA  CURS EXPERT ACHIZITII PUBLICE:

ACEST CERTIFICAT POATE FI AL TAU !

Desfasurare preconizata: Martie 2018.

Inscrierile se fac in ordinea primirii formularelor de inscriere. Numarul locurilor disponibile in grupa este limitat si in cazul ocuparii acestora, inscrierile se pot sista chiar inaintea expirarii termenului limita!

INSCRIE-TE ACUM!

Locul de desfasurare: SIBIU, sediul DOCTUS, str. Marasti nr. 1A sau sediul beneficiarului.

La solicitarea unui grup organizat cursul poate fi personalizat in functie de solicitarile grupului si se poate desfasura in orice locatie din tara.

Pentru a solicita o oferta personalizata pe grup va asteptam sa ne scrieti un email la adresa office@doctus.ro

Cum ma inscriu ?

 Foarte simplu, rapid si comod !

1. FORMULARUL DE INSCRIERE completat on line (de pe aceasta pagina sau de pe pagina principala a site-ului nostru).
2. Cartea de identitate (copie)
3. Certificat de nastere (copie)
4. Adeverinta sau diploma de absolvire a facultatii (copie).

FORMULAR DE INSCRIERE

Toate actele personale se trimit la adresa de e-mail: secretariat@doctus.ro

 

Taxa de participare include: livrarea cursului de expert achizitii publice; suportul de curs; fisele de lucru; consultanta pe parcursul realizarii aplicatiilor practice acordata de catre specialistii nostri in achizitii publice; examenul de absolvire si certificare; certificatul de absolvire ANC. NU exista alte costuri!

Cum achit taxa de participare ?

 Exista 2 posibilitati de achitare:

 • pentru firme – se va achita integral taxa de participare dupa inscrierea la curs
 • pentru persoane fizice se poate achita integral dupa inscriere sau  in 2 rate astfel: prima rata de 200 lei (dupa trimiterea formularului de inscriere), urmanad ca diferenta sa se achite cu cel putin 5 zile inainte de ziua inceperii cursului.

Plata se face:

 • prin depunere in contul bancar DOCTUS deschis la Banca Transilvania SIBIU: RO89 BTRL 0330 1202 E231 10XX.

GRATUIT – CONSULTANTA postcurs in domeniul achizitiilor publice !

 

INFORMATII  DESPRE  CURS:

Institutul Doctus organizeaza atat in Sibiu cat si in tara, cursuri de obtinere a autorizarii ca Expert Achizitii Publice, cod COR 214946. Cursul este acreditat ANC (fost CNFPA), iar certificatele obtinute sunt valabile in toate tarile Uniunii Europene.

Cursul se incheie cu un examen in urma caruia se vor elibera certificatele de absolvire insotite de suplimentul descriptiv, recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

 Cui se adreseaza acest curs?

 • Managerilor  de institutii publice sau care gestioneaza bani publici ;
 • Personalului din departamentele de aprovizionare-achizitii-logistica, financiar, investitii, juridic si tehnic;
 • Personalului de conducere si executie din entitati cu atributii in domeniu ;
 • Persoanelor dornice sa isi imbunatateasca activitatea, indiferent de domeniu, prin acumularea de cunostinte si dobandirea de abilitati care sa le permita o mai buna planificare, organizare, implementare si monitorizare a  activitatii .

 Care sunt beneficiile cursului ?

 • Obtinerea certificatului acreditat de Expert Achizitii Publice recunoscut international
 • actualizarea informatiilor cu privire la legislatia din domeniul achizitiilor publice
 • consultanta gratuita postcurs in achizitii publice
 • cursul este bazat pe aplicatii practice, fiind prezentarea moderna a pasilor urmati intr-o achizitie publica finalizata cu succes.
 • curs interactiv pe grupe de lucru ca ofertant si contractant in cadrul sistemului SEAP

Ce competente voi dobandi la finalul cursului ?

La finalul cursului se vor obtine urmatoarele competente cu privire la :

1. Domeniile de aplicare
2. Planificarea procedurii de achizitii publice
3. Reguli de estimare a valorii contractului de achizitie publica  
4. Reguli de elaborare a documentatiei de atribuire
5. Reguli de participare la procedura de atribuire  
6. Publicitatea anunturilor de intentie  
7. Anuntul de participare
8. Anuntul de atribuire
9. Cunoasterea aprofundata a tipurilor de licitatii
10. Atribuirea contractului de achizitii publice
11. Anularea procedurii de achizitie publica.

 Examenul de certificare:

Examenul final consta din 2 probe: o probă teoretică, scrisa (test grila) si o proba practica, orala (din tematica cursului).

Nivel de acces: studii superioare (doar pentru persoanele care doresc sa sustina examen ANC).

Comisia de examinare este formată din reprezentanți din partea ANC și DOCTUS, iar certificatele obtinute insotite de suplimentul descriptiv se elibereaza de catre Institutul DOCTUS.

Pana in prezent, datorită profesionalismului trainerilor DOCTUS dar si a seriozitatii cursantilor nostri, ne mandrim cu o promovabilitate de 100 %.

FORMULAR DE INSCRIERE
ACEST CERTIFICAT POATE FI AL TAU !

Certificatul de absolvire insotit de suplimentul descriptiv pentru specializarea Expert Achizitii Publice, eliberat de Ministerul Educaţiei şi Ministerul Muncii.

Impresiile cursantilor nostri….

“Ma bucur ca am avut sansa sa particip la cursul de achizitii publice pentru ca am avut ocazia de a-mi clarifica unele nelamuriri privind aplicarea legislatiei in domeniu. Trainerul a fost foarte deschis sa ne prezinte o serie de spete relevante pentru fiecare problema discutata. In concluzie, raportul calitate/pret al cursului de achizitie publica este unul foarte bun.” Gigi N.

“Sunt la al treilea curs la echipa Doctus si am fost multumit de fiecare in parte. Recomand tuturor sa participe cu incredere!”

Eusebiu V.

“Un trainer de nota 10 care ne-a invatat cum sa facem achizitii de nota 10! In plus avem posibilitatea de a-l consulta atunci cand avem nevoie.”

Carmen I.

“Am urmat cursul in urma recomandarilor colegilor cu care lucrez. Mi s-a spus ca este un curs interactiv intr-o atmnosfera destinsa si un ambient placut. A corespuns intocmai asteptarilor mele! Felicitari intregului colectiv Doctus!” Georgeta S.

“Multumim echipei DOCTUS pentru tot ceea ce ne-a oferit la cursul de Expert achizitii publice: un trainer profesionist, un curs interesant si practic, o atmosfera prietenoasa. Cu siguranta ne vom mai inscrie si la un alt curs organizat de dvs. chiar in viitorul foarte apropiat”.

Cristina B., Mihaela R., Carmen R., Radu T., Dionisie M., Elena T., Florina S.

Termeni si conditii

Factura se va incheia pe persoana fizica sau pe persoana juridica in functie de optiunea de plata.
Exista 2 posibilitati de achitare: Formularul de inscriere, completat on line, va fi insotit de urmatoarele documente : Aceste acte se vor trimite pe e-mail la secretariat@doctus.ro.
In cazul neprezentarii la curs sau a intreruperii frecventarii acestuia din motive imputabile cursantului, suma achitata nu se restituie. In cazul in care din cauze obiective cursul/trainingul nu se poate desfasura, Institutul Doctus se obliga sa va restituie suma incasata. Continutul acestor precizari, consideram ca reprezinta expresia de vointa a partilor si tine loc de contract.

Cursuri postuniversitare: Manager Proiect, Expert accesare fonduri europene, Evaluator Proiecte, Expert achizitii publice, Auditor intern, Formator, Mediator scolar, Evaluator in sistemul formarii profesionale. Cursurile acreditate ANC, pentru care participarea la examen cu comisie desemnata de ANC este conditionata de studiile universitare finalizate, pot fi frecventate si de persoanele care nu indeplinesc aceasta conditie, dar la finalul cursului acestea vor primi diploma de participare la curs din partea Institutului Doctus.