Argumentum

Institutul Doctus

 

Te asteptam de fiecare data la prezentarile moderne si inovative, cu pronuntat caracter practic – aplicativ dezvoltate de DOCTUS care sunt rezultatul experientei dobandite de echipa de traineri in activitatea lor din companii private din Romania si strainatate cat si din organizatii guvernamentale.

DOCTUS si in continuare Doctus reuneste competente, la nivel de performanta, oferind solutii viabile, concrete si rapide adaptate pentru tine. Dorim ca tu sa te bucuri de un rezultat imediat si iti oferim flexibilitatea asteptata printr-o adaptare corecta in timp real la solicitarile tale.

Dorinta si nevoia ta permanenta de dezvoltare fac parte din aspiratiile tale? Bineinteles! Atunci te invitam sa accesezi cu incredere programele de training de Manager Proiect, Expert Achizitii Publice, Expert Accesare Fonduri Europene si Evaluator Proiecte care sunt personalizate pentru tine si create pentru a avea aplicabilitate maxima la nevoile tale.

Cursurile dedicate si deosebit de utile in diferite situatii precum Servant Pompier, Cadru Tehnic cu atributii in Prevenirea si Stingerea Incendiilor si Prim Ajutor Premedical de care poti beneficia imbogatindu-ti experienta in domeniu sunt sustinute de traineri – specialisti in domeniul situatiilor de urgenta.

Activitatea de Auditor Intern este sustinuta de exemple concrete din situatii reale ale vietii de zi cu zi, care sa-ti fie utile in munca ta si iti va deschide o noua perspectiva a modului de abordare si pasilor de urmat pe aceasta cale.

Studiile de caz, jocurile de rol si exercitiile care sunt incluse in programul de Formator, Evaluator in sistemul formarii profesionale continue si Mediator Scolar confera dinamica si interactivitatea asteptata de tine, imbinand utilul cu placutul vei gasi o noua viziune referitor la ceea ce poti oferi altora din pasiunea si daruirea ta pentru educatia non-formala.

Vrei sa inveti cum se face o afacere care sa-ti aduca un standard mai bun? Venim noi in intampinarea ta , fiind intotdeauna alaturi iti propunem cursul de Competente Antreprenoriale in care intreprinzatorul din tine va invata primii pasi in deschiderea propriei sale afaceri care sa-ti ofere satisfactia efortului depus de tine si nu numai.

Esti la curent cu noile reglementari in domeniul resurselor umane? Acum cu siguranta este oportun ca bagajul tau de cunostinte sa fie completat prin insusirea informatiilor la zi privind activitatea de personal. In acest sens propunerea noastra pentru tine este cursul Inspector Resurse Umane.

Invatarea unei limbi straine se poate desfasura oricand in mai multe modalitati , iar in acest sens noi iti oferim un mod flexibil si dinamic pentru ca Engleza, Germana sau Franceza sa constituie un important avantaj in activitatea ta cotidiana.

Iti place sa traiesti intr-un mediu curat? Cu siguranta DA! In consecinta avand in vedere contextul actual ne preocupa situatia mediului inconjurator si de aceea iti oferim un curs deosebit de interesant si util Specialist in Managementul Deseurilor, astfel ca dupa absolvirea lui suntem convinsi ca tu prin transpunerea in practica a cunostintelor dobandite vei deveni o persoana cu mai multa responsabilitate fata de pastrarea echilibrului ecologic in raza ta de activitate.

Vrei sa reduci la un minim pericolele care iti ameninta sanatatea la fiecare pas? Sigur ca DA! Atunci si noi ne gandim la sanatatea ta, a familiei tale si a clientilor tai, iar in aceasta directie deosebit de importanta in viata cotidiana, venim in intampinarea ta propunandu-ti cursul Notiuni Fundamentale de Igiena.

Pentru oricare dintre cursurile la care vei dori sa participi, procesul de invatare este unul natural, bazat pe experienta si conceptualizare, avand o abordare sistematica si structurala, usor de urmarit de catre orice participant la training indiferent de experienta anterioara din domeniul respectiv al cursului.

Dupa trecerea in revista a paletei activitatilor noastre merita sa participi la cursul care ti se potriveste pentru dezvoltarea ta personala.

Daca prin informatiile prezentate pana in acest moment ti-am starnit interesul,

Consideram ca acum este momentul ca TU sa-ti alegi cursul organizat de DOCTUS care se adapteaza cel mai bine nevoilor TALE!