AUDITOR INTERN – curs

INFORMATII  PENTRU  INSCRIEREA  LA  CURS  AUDITOR  INTERN:

PERIOADA DE DESFASURARE:  DUPA OCUPAREA LOCURILOR. Cursul si examenul se vor desfasura ON LINE.

Inscrierile se fac in ordinea primirii formularelor de inscriere. Numarul locurilor disponibile in grupa este limitat si in cazul ocuparii acestora, inscrierile se pot sista chiar inaintea expirarii termenului limita !

INSCRIE-TE AICI!

Locatia: ON LINE.

La solicitarea unui grup organizat cursul poate fi personalizat in functie de solicitarile grupului.

Pentru a solicita o oferta personalizata va asteptam sa ne scrieti un email la adresa   office@doctus.ro

 Cum ma inscriu ?

 Foarte simplu, rapid si comod !

1. FORMULARUL DE INSCRIERE completat on line,

2. Declaratie ca aveti acces la internet si la calculator pe perioada desfasurarii cursului (dupa inscriere, veti primi un e-mail cu declarantia standard)
3. Carte de identitate (copie),  
4. Certificat de nastere (copie),
5. Diploma sau adeverinta de absolvire a facultatii (copie).

Toate actele personale se trimit la adresa de e-mail: secretariat@doctus.ro

FORMULAR DE INSCRIERE

Taxa de participare include: cursul de auditor intern; suportul de curs; fisele de lucru; consultanta acordata de catre specialistii nostri; examenul de absolvire. NU exista alte costuri!

Cum achit taxa de participare ?

Exista 2 posibilitati de achitare:

  • pentru firme, institutii, entitati – se achita integral taxa de participare  dupa inscrierea la curs
  • pentru persoane fizice – se achita integral dupa inscriere sau in 2 rate astfel: prima rata de 200 lei (dupa trimiterea formularului de inscriere), urmand ca diferenta sa se achite cu minim 10 zile inaintea inceperii cursului.

Plata se face:

  • prin depunere in contul bancar DOCTUS deschis la Banca Transilvania SIBIU dupa emiterea facturii

INFORMATII  DESPRE  CURS:

Institutul Doctus organizeaza atat in Sibiu cat si in tara, cursuri ON LINE de Auditor Intern.

Cursul de Auditor Intern este aplicabil atat firmelor de stat cat si celor private, nationale sau multinationale, indiferent de profilul acestora pe piata.

Auditul intern este o activitate independenta si obiectiva, care da unei organizatii o asigurare in ceea ce priveste gradul de control detinut asupra operatiunilor, o indruma pentru a-i imbunatati operatiunile si contribuie la adaugarea unui plus de valoare.

Auditul intern ajuta aceasta organizatie sa-si atinga obiectivele, evaluand, printr-o abordare sistematica si metodica, procesele sale de management al riscurilor, de control si de conducere a intreprinderii si facand propuneri pentru a le consolida eficacitatea.

Care sunt beneficiile cursului ?

  • Dobandirea de cunostinte si abilitati necesare realizarii activitatii de audit intern.
  • Specialistii nostri ofera consultanta pe aspectele particulare, concrete, legate de specificul organizatiei de unde proveniti.

Metodologie: • Cursul este bazat pe educatie non-formala, dinamic, interactiv, axat pe optimizarea cunostintelor, dezvoltarea abilitatilor si formarea atitudinilor, utilizand stiinte comportamentale folosite in educatia adultilor si aplicate prin metoda experientiala. Se vor parcurge practic etapele de pregatire, desfasurare si raportare a unui audit.

Examenul :

Examenul final consta din 2 probe on line: o proba teoretica, scrisa (teste grila) și o probă practica, orala (din tematica cursului).

Nivel de acces: studii universitare finalizate.

Pana in prezent, datorită profesionalismului trainerilor DOCTUS dar si a seriozitatii cursantilor nostri, ne mandrim cu o promovabilitate de 100 %.

INSCRIE-TE ACUM!

Impresiile cursantilor nostri…

“Super curs! Super organizare! Nu ratati sansa! Eu m-am inscris la sugestia colegei mele care a urmat acest curs la Doctus si pot spune ca am plecat deosebit de multumita, chiar peste asteptari.” Gabriela P.

“Un curs 100% practic care ma va ajuta in activitatea mea la locul de munca.” Angela N.

“Cursul este complex cu multe, multe exemple si mai ales spete. Transmiterea informatiilor si comunicarea cu trainerul au fost excelente. Cu siguranta am sa recomand cursul dvs. de Auditor Intern si altor colegi interesati. Sarbatori fericite intregii echipe!”

Cu stima,

Lavinia B.

“Cursul de Auditor Intern este bine structurat, au fost multe studii de caz, trainerul avand pregatire atat in domeciul juridic cat si economic. Toata grupa am ramas in legatura cu dansul, ne permite sa-l consultam ori de cate ori avem o problema de intrebat si clarificat. Felicitari conducerii centrului de instruire Doctus pentru modul de a-si selecta echipa!”

Victor D. si Liliana – Aura O.