AUDITOR INTERN – curs acreditat ANC

INFORMATII  PENTRU  INSCRIEREA  LA  CURS  AUDITOR  INTERN:

PERIOADA DE DESFASURARE:  16 – 21 IULIE 2020. Cursul si examenul se vor desfasura on-line.

Termen limita pentru inscriere:  6 IULIE 2020. 

Inscrierile se fac in ordinea primirii formularelor de inscriere. Numarul locurilor disponibile in grupa este limitat si in cazul ocuparii acestora, inscrierile se pot sista chiar inaintea expirarii termenului limita !

INSCRIE-TE AICI!

Locatia: ON LINE.

La solicitarea unui grup organizat cursul poate fi personalizat in functie de solicitarile grupului si se poate desfasura on line in orice locatie din tara.

Pentru a solicita o oferta personalizata va asteptam sa ne scrieti un email la adresa   office@doctus.ro

 Cum ma inscriu ?

 Foarte simplu, rapid si comod !

1. FORMULARUL DE INSCRIERE completat on line,

2. Declaratie ca aveti acces la internet si la calculator pe perioada desfasurarii cursului, 
3. Carte de identitate (copie),  
4. Certificat de nastere (copie),
5. Diploma sau adeverinta de absolvire a facultatii (copie).

Toate actele personale se trimit la adresa de e-mail: secretariat@doctus.ro

FORMULAR DE INSCRIERE

Investitia: 700 lei pentru plata integrala la inscriere sau 800 lei pentru plata in 2 rate.

Taxa de participare include: cursul de auditor intern; suportul de curs; fisele de lucru; consultanta acordata de catre specialistii nostri; examenul de absolvire si certificare; certificatul de absolvire ANC. NU exista alte costuri!

Cum achit taxa de participare ?

Exista 2 posibilitati de achitare:

  • pentru firme, institutii, entitati – se achita integral taxa de participare  dupa inscrierea la curs
  • pentru persoane fizice – se achita integral dupa inscriere sau in 2 rate astfel: prima rata de 200 lei (dupa trimiterea formularului de inscriere), urmand ca diferenta sa se achite cu minim 5 zile inaintea inceperii cursului.

Plata se face:

  • prin depunere in contul bancar DOCTUS deschis la Banca Transilvania SIBIU: RO89 BTRL 0330 1202 E231 10XX

INFORMATII  DESPRE  CURS:

Institutul Doctus organizeaza atat in Sibiu cat si in tara, cursuri ON LINE de obtinere a autorizarii ca Auditor Intern, cod COR 241105 . Cursul este acreditat ANC/ CNFPA, iar certificatele obtinute sunt valabile in toate tarile Uniunii Europene.

Standardul ocupational de Auditor Intern este aplicabil atat firmelor de stat cat si celor private, nationale sau multinationale, indiferent de profilul acestora pe piata.

Cursul se incheie cu un examen ANC in urma caruia se vor elibera certificatele de absolvire insotite de suplimentul descriptiv, recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

ACEST CERTIFICAT POATE FI AL TAU !

Auditul intern este o activitate independenta si obiectiva, care da unei organizatii o asigurare in ceea ce priveste gradul de control detinut asupra operatiunilor, o indruma pentru a-i imbunatati operatiunile si contribuie la adaugarea unui plus de valoare.

Auditul intern ajuta aceasta organizatie sa-si atinga obiectivele, evaluand, printr-o abordare sistematica si metodica, procesele sale de management al riscurilor, de control si de conducere a intreprinderii si facand propuneri pentru a le consolida eficacitatea.

Care sunt beneficiile cursului ?

  • Obtinerea certificatului acreditat de Auditor Intern recunoscut international
  • Dobandirea de cunostinte si abilitati necesare realizarii activitatii de audit intern.
  • Specialistii nostri ofera consultanta pe aspectele particulare, concrete, legate de specificul organizatiei de unde proveniti.

Ce competente voi dobandi la finalul cursului de Auditor Intern?

1. Comunicarea specifica activitatii de audit intern;
2. Efectuarea auditului activitatii manageriale;
3. Efectuarea auditului financiar-contabil;
4. Efectuarea auditului tehnic;
5. Efectuarea inspectiilor de audit intern;
6. Elaborarea documentelor specifice activitatii de audit intern;
7. Elaborarea planului de audit intern;
8. Elaborarea raportului de audit intern;
9. Planificarea activitatii de audit intern.

Metodologie: • Cursul este bazat pe educatie non-formala, dinamic, interactiv, axat pe optimizarea cunostintelor, dezvoltarea abilitatilor si formarea atitudinilor, utilizand stiinte comportamentale folosite in educatia adultilor si aplicate prin metoda experientiala. Se vor parcurge practic etapele de pregatire, desfasurare si raportare a unui audit.

Examenul de certificare:

Examenul final consta din 2 probe: o proba teoretica, scrisa (teste grila) și o probă practica, orala (din tematica cursului).

Nivel de acces: studii universitare finalizate (doar pentru persoanele care doresc sa sustina examen ANC)..

Comisia de examinare este formată din reprezentanți din partea ANC și DOCTUS, iar certificatele obtinute insotite de suplimentul descriptiv se elibereaza de catre Institutul DOCTUS.

Pana in prezent, datorită profesionalismului trainerilor DOCTUS dar si a seriozitatii cursantilor nostri, ne mandrim cu o promovabilitate de 100 %.

INSCRIE-TE ACUM!

ACEST CERTIFICAT POATE FI AL TAU !

Certificatul de absolvire insotit de suplimentul descriptiv pentru cursul Auditor Intern, eliberat de Ministerul Educaţiei şi Ministerul Muncii.

Impresiile cursantilor nostri…

“Super curs! Super organizare! Nu ratati sansa! Eu m-am inscris la sugestia colegei mele care a urmat acest curs la Doctus si pot spune ca am plecat deosebit de multumita, chiar peste asteptari.” Gabriela P.

“Un curs 100% practic care ma va ajuta in activitatea mea la locul de munca.” Angela N.

“Cursul este complex cu multe, multe exemple si mai ales spete. Transmiterea informatiilor si comunicarea cu trainerul au fost excelente. Cu siguranta am sa recomand cursul dvs. de Auditor Intern si altor colegi interesati. Sarbatori fericite intregii echipe!”

Cu stima,

Lavinia B.

“Cursul de Auditor Intern este bine structurat, au fost multe studii de caz, trainerul avand pregatire atat in domeciul juridic cat si economic. Toata grupa am ramas in legatura cu dansul, ne permite sa-l consultam ori de cate ori avem o problema de intrebat si clarificat. Felicitari conducerii centrului de instruire Doctus pentru modul de a-si selecta echipa!”

Victor D. si Liliana – Aura O.