SPECIALIST IN MANAGEMENTUL DESEURILOR, cod COR 325713

 ACEST CERTIFICAT POATE FI AL TAU !

NOUTATI LEGISLATIVE IN DOMENIUL MANAGEMENTULUI DESEURILOR!

INFORMATII  PENTRU  INSCRIEREA  LA  CURS:

PERIOADA DE DESFASURARE CURS:  11 – 15  MARTIE 2021. Cursul si examenul se desfasoara ON LINE.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE:  9 MARTIE  2021.

Inscrierile se fac in ordinea primirii formularelor de inscriere. Numarul locurilor disponibile in grupa este limitat si in cazul ocuparii acestora, inscrierile se pot sista chiar inaintea expirarii termenului limita !

INSCRIE-TE ACUM!

Locatia: on line

La solicitarea unui grup organizat cursul poate fi personalizat in functie de solicitarile grupului si se poate desfasura on line in orice locatie din tara. Pentru a solicita o oferta personalizata va asteptam sa ne scrieti un email la adresa secretariat@doctus.ro

Cum ma inscriu?

Foarte simplu, rapid si comod !  

1. FORMULARUL DE INSCRIERE completat on line

2.Declaratie ca aveti acces la internet si calculator pe perioada desfasurarii cursului (dupa inscriere veti primi un e-mail cu declaratia standard)

3. Carte de identitate (copie)

4. Certificate de nastere (copie)

5. Copii acte de studii universitare.

FORMULAR DE INSCRIERE

Toate actele personale se trimit la adresa de e-mail: secretariat@doctus.ro

TAXA DE PARTICIPARE:  450 lei.

Taxa de participare include: participarea la curs; suportul de curs; fisele de lucru; taxa de examen; certificatul de absolvire.

Cum achit taxa de participare?

 • se achita integral dupa trimiterea formularului de inscriere.

Plata se face:

 • prin depunere in contul bancar DOCTUS deschis la Banca Transilvania SIBIU: RO89 BTRL 0330 1202 E231 10XX.

INFORMATII  DESPRE  CURS:

Institutul Doctus organizeaza atat in Sibiu cat si in tara, cursuri on line acreditate de instruire in SPECIALIST MANAGEMENTUL DESEURILOR.

Cursul are cod COR 325713.

Detinatorii/producatorii de deseuri persoane juridice, comerciantii, precum si operatorii economici autorizati din punct de vedere al protectiei mediului pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri au obligatia, in conformitate cu prevederile Legii nr. 211/25.11.2011privind regimul deseurilor, art. 22, alin.3, sa desemneze o persoana din randul angajatilor proprii care sa urmareasca si sa asigure indeplinirea obligatiilor prevazute de prezenta lege sau sa delege aceasta obligatie unei terte persoane. Persoanele desemnate, trebuie sa fie instruite în domeniul gestiunii deseurilor, inclusiv a deseurilor periculoase, ca urmare a absolvirii unor cursuri de specialitate. Nedesemnarea unei persoane cf. art. 22 alin. 3, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 15.000 lei la 30.000 lei!

Locul de desfasurare: on line.

INSCRIE-TE ACUM!

 Cui se adreseaza acest curs?

 • Cursul acopera tematica necesara, pentru ocuparea unui post in domeniul Managementului Deseurilor .
 • tuturor detinatorilor/ producatorilor de deseuri, persoane juridice, comercianti si operatori economici autorizati pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri.
 • Oricarei persoane care doreste sa se specializeze in domeniul managementului deseurilor. Nu necesita experienta anterioara.

 Care sunt beneficiile cursului ?

 • Obtinerea certificatului autorizat in Specialist Managementul Deseurilor
 • Instruirea persoanei desemnate cu gestionarea deseurilor din cadrul firmei/ institutiei si deci a indeplinirii obligatiilor legale in vigoare in domeniul gestionarii deseurilor.
 • veti beneficia de un curs interactiv, cu un pronuntat caracter aplicativ.
 • cursul este sustinut de formatori , cu o vasta experienta practica si de aceea 70 % din timp este alocat componentei practice a cursului.
 • Studii de caz. Cursantii vor putea propune pentru analiza situatii din cadrul firmei unde isi desfasoara activitatea.

Ce competente voi dobandi la finalul cursului ?

 1. Lucru in echipa
 2. Asigurarea calitatii activitatii de management al deseurilor
 3. Planificarea activitatii de management al deseurilor
 4. Instruirea personalului implicat in managementul deseurilor
 5. Organizarea activitatilor specifice managementului deseurilor
 6. Evaluarea activitatii de management al deseurilor
 7. Raportarea rezultatelor privind managementul deseurilor.

Tematica abordata (fara a se limita la aceasta):

 • Noutati legislative in domeniul gestiunii deseurilor;

 • Gestionarea integrata a deseurilor: tendinte europene, politica gestiunii deseurilor in Romania, cadru legislativ si alte cerinte;
 • Identificarea, caracterizarea si codificarea deseurilor, intocmirea si pastrarea evidentei deseurilor;
 • Gestionarea anumitor fluxuri de deseuri, reglementate prin acte normative speciale: uleiuri uzate, deseuri de baterii si acumulatori, deseuri de echipamente electrice si electronice, anvelope uzate, vehicule scoase din uz;
 • Gestionarea ambalajelor si deseurilor de ambalaje;
 • Transportul deseurilor periculoase si nepericuloase pe teritoriul Romaniei;
 • Monitorizarea si raportarea deseurilor.

Examenul de certificare: Examenul final pentru obtinerea certificatului ANC consta din 2 probe: o proba teoretica, scrisa (teste grila) si o proba practica, orala (din tematica cursului).

Pana in prezent, datorită profesionalismului trainerilor DOCTUS dar si a seriozitatii cursantilor nostri, ne mandrim cu o promovabilitate de 100 %.

FORMULAR DE INSCRIERE

Impresiile cursantilor nostri….

“Ma bucur ca am avut sansa sa particip la cursul de managementul deseurilor pentru ca am avut ocazia de a-mi clarifica unele nelamuriri privind aplicarea legislatiei in domeniu. Trainerul a fost foarte deschis sa ne prezinte o serie de spete relevante pentru fiecare problema discutata. In concluzie, raportul calitate/pret al cursului de managementul deseurilor este unul foarte bun.” Gigi N.

“Sunt la al treilea curs la echipa Doctus si am fost multumit de fiecare in parte. Recomand tuturor sa participe cu incredere!”

Eusebiu V.

“Un trainer de nota 10 care ne-a tinut un curs de nota 10! In plus avem posibilitatea de a-l consulta atunci cand avem nevoie.”

Carmen I.

“Am urmat cursul in urma recomandarilor colegilor cu care lucrez. Mi s-a spus ca este un curs interactiv intr-o atmnosfera destinsa si un ambient placut. A corespuns intocmai asteptarilor mele! Felicitari intregului colectiv Doctus!” Georgeta S.

“Multumim echipei DOCTUS pentru tot ceea ce ne-a oferit la cursul de Specialist in managementul deseurilor: un trainer profesionist, un curs interesant si practic, o atmosfera prietenoasa. Cu siguranta ne vom mai inscrie si la un alt curs organizat de dvs. chiar in viitorul foarte apropiat”.

Cristina B., Mihaela R., Carmen R., Radu T., Dionisie M., Elena T., Florina S.