EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE

 

INFORMATII  PENTRU  INSCRIEREA  LA  CURS EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE:

Perioada de desfasurare = MAI 2018, la completarea grupei.

Termen limita pentru primirea inscrierilor: in limita locurilor ramase libere. 

Inscrierile se fac in ordinea primirii formularelor de inscriere. Numarul locurilor disponibile in grupa este limitat si in cazul ocuparii acestora, inscrierile se pot sista chiar inaintea expirarii termenului limita !

INSCRIE-TE ACUM!

Locul de desfasurare: Sibiu, Institutul DOCTUS, str. Marasti Nr. 1A.

La solicitarea unui grup organizat cursul poate fi personalizat in functie de solicitarile grupului si se poate desfasura in orice locatie din tara.

Pentru a solicita o oferta personalizata va asteptam sa ne scrieti un email la adresa office@doctus.ro

Cum ma inscriu ?  

Foarte simplu, rapid si comod !

1. FORMULARUL DE INSCRIERE completat on line (de pe aceasta pagina sau de pe pagina principala a site-ului nostru).
2. Carte de identitate (copie)  
3. Certificat de nastere (copie)
4. Adeverinta sau diploma de studii superioare – copie 

FORMULAR DE INSCRIERE

Toate actele personale se vor trimite pe adresa de e-mail: secretariat@doctus.ro

Cum achit taxa de participare ?

Exista 2 posibilitati de achitare:

  • pentru firme, institutii, entitati – se achita integral taxa de participare dupa inscrierea la curs
  • pentru persoane fizice – se poate achita integral dupa inscriere sau in 2 rate astfel: prima rata de 200 lei (dupa trimiterea formularului de inscriere), urmand ca diferenta sa se achite cu cel putin 5 zile inaintea inceperii cursului.

Plata se poate face:

  • prin depunere in contul bancar DOCTUS deschis la Banca Transilvania SIBIU: RO89 BTRL 0330 1202 E231 10XX

Investitia: 700 lei/pers. pentru achitarea integrala la inscriere sau 800 lei/ pers pentru achitarea in 2 rate.

GRATUIT : Consultanta postcurs in scrierea proiectelor !

Taxa de participare include: livrarea cursului; suportul de curs; fisele de lucru; asistenta tehnica pe parcursul realizarii aplicatiilor practice, acordata de trainerii DOCTUS; examenul de absolvire si certificare.

INFORMATII  DESPRE  CURS:

Fonduri europene. Suna interesant si cu siguranta este una dintre activitatile care suscita un interes deosebit in aceasta perioada. Programele operationale dezbatute: POS DRU, POR, POS CCE, PO DCA, POS Mediu, FEADR, POS Transport etc.

Cum am sanse ca proiectul meu sa se transforme din vis in realitate ? Nimic mai simplu: urmand cursul de expert accesare fonduri europene unde vei deprinde abilitati privind intocmirea unei cereri de finantare in mod corect, pertinent si cu sanse sporite de realizare. De asemenea vei beneficia in cadrul cursului si de un modul gratuit privind analiza cost-beneficiu, care te va ajuta sa dimensionezi eficient bugetul solicitarii tale.

ACEST CERTIFICAT POATE FI AL TAU !

Cursul acopera tematica necesara pentru scrierea unei cereri de finantare si implementarea proiectului.

Cui se adreseaza acest curs?  Cursul se adreseaza companiilor private care doresc dezvoltare cu propriile forte prin atragerea de fonduri europene pentru finantarea proiectelor de perspectiva, respectiv membrilor echipei de proiect care, la finalul cursului, vor obtine competente/ abilitati specifice necesare scrierii unei cereri de finantare pentru un proiect de succes.

Care sunt beneficiile cursului ?

  • Obtinerea certificatului acreditat de Expert accesare fonduri europene recunoscut international
  • vei beneficia de un curs bazat pe educatie non-formala, dinamic, interactiv, axat pe optimizarea cunostintelor.
  • cursul este sustinut de formatori, cu o vasta experienta practica si de aceea 70 % din timp este alocat componentei practice a cursului. Se lucreaza in grupuri mari, in grupuri mici cu conceperea proiectului propriu.
  • cursul avand un puternic caracter practic, aplicativ, iti da posibilitatea conceperii unui proiect viabil pornind de la scopul si obiectivele tale privind proiectul.
  • deprinderea elementelor esentiale privind scrierea unei cereri de finantare cu fonduri europene care va avea sansa mare de reusita.
  • vei beneficia de experienta practica a trainerilor DOCTUS, care au rolul de a te consilia si indruma prin proceduri legislative si a raspunde intrebarilor aferente.
  • dezbaterea modulului “analiza cost – beneficiu” pentru un proiect de succes.

Ce competente voi dobandi la finalul cursului de Expert accesare fonduri europene ?

1. Aplicarea normelor de sanatate si securitate in munca;
2. Aplicarea normelor de protectia mediului;
3. Mentinerea unor relatii de munca eficace;
4. Pregatirea elaborarii proiectului;
5. Documentarea in vederea realizarii proiectului;
6. Stabilirea partenerilor;
7. Elaborarea proiectului;

Tematica cursului:

1. Identificarea surselor de finantare
2. Finantare/ grant
3. Echipa de proiect
4. Definirea elementelor de baza ale unui proiect: analiza nevoilor, stabilirea obiectivelor, stabilirea rezultatelor, definirea activitatilor. Elaborarea cererii de finantare : studiu de fezabilitate si/ sau memoriu justificativ. Analiza cost-beneficiu: analiza economica, analiza financiara, analiza riscurilor;
5. Planificarea activitatilor proiectului;
6. Planificarea bugetului;
7. Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect;
8. Evaluarea si monitorizarea proiectului;
9. Relatia cu finantatorul;
10.Implementarea proiectului;

Examenul de certificare:

Examenul final constă din 2 probe: o probă teoretică, scrisa (teste grilă) și o probă practică, orala (din tematica cursului).

Pana in prezent, datorită profesionalismului trainerilor DOCTUS dar si a seriozitatii cursantilor nostri, ne mandrim cu o promovabilitate de 100 %.

FORMULAR DE INSCRIERE

 ACEST CERTIFICAT POATE FI AL TAU !

Impresiile cursantilor nostri….

“Am urmat cursul pentru obtinerea certificarii de Expert accesare fonduri europene. Foarte multa informatie, dar bine structurata si trainerul foarte deschis sa explice orice chestiune pe care nu am inteles-o. In plus, am ramas in legatura cu trainerul pentru a apela ulterior daca am avut nevoie de o idee sau o informatie. Deci eu zic ca a meritat si banii si timpul petrecut la acest curs.” Mirela M.

“Va multumesc pentru promptitudinea si profesionalismul aratate in relatia cu societatea noastra. Multumesc pentru cursul oferit si, nu in ultimul rand trainerului pentru experienta impartasita cursantilor si pentru exemplele PRACTICE!” Gh. H.

“Un curs DEOSEBIT prin calitatea informatiei, calitatea echipei si ambient. Sunt foarte multumita ca v-am ales, ceea ce ma determina sa mai urmez si alte cursuri organizate de dvs. Am sa va recomand cu toata increderea si prietenilor si colegilor mei.” Angela M.

“Un trainer si un curs foarte practic. In urma participarii mele la cursul organizat de Centrul Dvs. mi s-au deschis noi orizonturi profesionale. Il recomand tuturor!!! ” Cu deosebita consideratie, Traian B.

“Cursul Expert accesare fonduri europene – un curs foarte interesant, practic si bine structurat. Modul de transmitere a informatiei de catre formator a fost cu multe exemple. Am fost uimita de rabdarea si daruirea formatorului. Multumiri intregii echipe Doctus.” Catalina B. – M.