Formular Inscriere curs PUBLIC SPEAKING

Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii.

DATE DE CONTACT:

Nume:*

CNP:

Loc nastere:*

Prenume Tata:*

Profesia:*

Telefon fix:

TAXA DE PARTICIPARE SE VA ACHITA DE CATRE:

A. Persoană fizică (numele):


B. Persoana juridică (denumirea):

Adresa completa:

Numar Registrul Comertului:

Prenume:*

Adresa de email:*

Judet:*

Prenume Mama:*

Loc de munca:

Telefon mobil:*

Adresa completa: (localitate, judet, strada, numar)


Cod Fiscal:

Cont IBAN:

Banca:

De unde ati aflat de curs?
googlenewsletterfacebookpresafost cursantprieteni

Termeni si conditii:*
Am luat cunostinta de termeni si conditii si sunt de acord cu ele.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale pentru cursul la care m-am inscris, in conformitate cu legislatia aferenta in vigoare

Completat astazi:

Termeni si conditii

Factura se va incheia pe persoana fizica sau pe persoana juridica in functie de optiunea de plata pe care ati completat-o dvs. pe formularul de inscriere.
Pentru finalizarea inscrierii si rezervarea locului in grupa, sunt necesare urmatoarele etape: Aceste acte se vor trimite pe e-mail la secretariat@doctus.ro.
In cazul retragerii cursantului de la curs cu mai putin de 7 zile calendaristice, ori a neprezentarii la curs sau a intreruperii frecventarii acestuia, suma achitata nu se restituie. In cazul in care din cauze obiective cursul/trainingul nu se poate desfasura, Institutul Doctus se obliga sa va restituie suma incasata. Continutul acestor precizari, consideram ca reprezinta expresia de vointa a partilor si tine loc de contract.

Cursuri postuniversitare: Manager Proiect, Expert accesare fonduri europene, Evaluator Proiecte, Expert achizitii publice, Auditor intern, Formator, Evaluator in sistemul formarii profesionale. Cursurile acreditate ANC, pentru care participarea la examen cu comisie desemnata de ANC este conditionata de studiile universitare finalizate, pot fi frecventate si de persoanele care nu indeplinesc aceasta conditie, dar la finalul cursului acestea vor primi diploma de participare la curs din partea Institutului Doctus.