Stapaneste limbajul de convingere!

Proasta comunicare este principala problema la locul de munca, acasa si in lume, in general. Neintelegerile dintre oameni sunt frecvente, de la mici iritari ca mesajele de douazeci de minute lasate pe telefon, la suparari de o viata dintre parinti si copii, pana la conflicte ireconciliabile dintre natiuni. Gasirea solutiilor pentru problemele de comunicare s-a aflat in centrul multor studii si la baza crearii multor modele.

Training-ul are la baza un instrument numit  Profilul lingvistic si comportamental (Profilul LAB) ; acesta este un mod  de gandire la oameni si la grupuri care iti permite sa observi si sa raspunzi la felul in care ei sunt motivati, la felul in care proceseaza informatia si la modul in care iau decizii.

Care sunt beneficiile trainingului?

 • Vei sti care sunt Declansatorii Motivationali;
 • Vei sti cum sa descoperi tiparele unui individ sau ale unui grup;
 • Vei sti cum sa utilizezi limbajul de influentare potrivit pentru impactul maxim;
 • Vei sti cum sa folosesti acest instrument in orice context de comunicare;
 • Vei sti cum sa creezi campanii publicitare si de marketing puternice;
 • Vei sti cum sa angajezi omul potrivit la locul potrivit;
 • Vei sti cum sa creezi echipe foarte performante gestionand punctele tari ale oamenilor in loc sa suferi din cauza punctelor lor slabe.

 

Tematica (fara a ne limita la aceasta):

 1. Familiarizarea cu Profilul LAB
 2. Motivatia
  1. Nivelul de motivatie
  2. Criteriile
  3. Directia Motivatiei
  4. Sursa motivatiei
  5. Ratiunea motivatiei
  6. Factori de decizie motivationali
  7. Folosirea fisei pentru profilul motivational
  8. Tipare motivationale
 3. Tipare de lucru
  1. Arie de lucru
  2. Directia atentiei
  3. Raspunsul la stress
  4. Stilul de lucru
  5. Structura regulilor
  6. Procesele de luare a deciziilor
  7. Incheierea afacerii
  8. Profilul LAB
 4. APLICATII

Pentru a solicita o oferta personalizata va asteptam sa ne scrieti un email la adresa office@doctus.ro

Termeni si conditii

Factura se va incheia pe persoana fizica sau pe persoana juridica in functie de optiunea de plata pe care ati completat-o dvs. pe formularul de inscriere.
Pentru finalizarea inscrierii si rezervarea locului in grupa, sunt necesare urmatoarele etape: Aceste acte se vor trimite pe e-mail la secretariat@doctus.ro.
In cazul retragerii cursantului de la curs cu mai putin de 7 zile calendaristice, ori a neprezentarii la curs sau a intreruperii frecventarii acestuia, suma achitata nu se restituie. In cazul in care din cauze obiective cursul/trainingul nu se poate desfasura, Institutul Doctus se obliga sa va restituie suma incasata. Continutul acestor precizari, consideram ca reprezinta expresia de vointa a partilor si tine loc de contract.

Cursuri postuniversitare: Manager Proiect, Expert accesare fonduri europene, Evaluator Proiecte, Expert achizitii publice, Auditor intern, Formator, Evaluator in sistemul formarii profesionale. Cursurile acreditate ANC, pentru care participarea la examen cu comisie desemnata de ANC este conditionata de studiile universitare finalizate, pot fi frecventate si de persoanele care nu indeplinesc aceasta conditie, dar la finalul cursului acestea vor primi diploma de participare la curs din partea Institutului Doctus.